I live on compliments

Har lust att göra en skala, som visar hur vi har det i vårat förhållande. Kanske kan börja skriva en här lite då och då..


100% =
Ny kär, tonnårsförhållande med komplimanger 24/7 och händerna kan inte va ifrån varandra.
75% = Kära, går på dejter och gör saker tillsammans.
50% = Det är okej, rullar på i samma fotspår.
25% = Sådär, man retar upp sig på varandra. Inga riktiga konversationer.
1% = Svala känslor, inte en enda komplimang och sällan sex. Vardag där man helt enkelt ignorerar varandra.


Dagens känsla: 35%

Det känns som om vi aldrig är över 50%, allt bara rullar på som vanligt.

* Du jobbar - för mycket! Jag e antingen hemma o måste städa o laga mat eller så e jag på jobbet jag med -några timmar.

* Sen ere helg<3 Jag vill/typ måste dricka antingen krogen eller hemmafest medans du hellre sitter hemma nykter än o följa med.

* Jag älskar att festa för då får jag chansen att göra mig så fin som möjligt, lägger ner flera timmar med hårinpaktning, dusch, raka sig, föna håret, välja kläder som sitter bra, sminka mig - mycket!, fixa håret, pipma med smycken, välja rätt skor, ja verkligen göra allt som går! Och jag måste alltid fråga dig "Ser jag bra ut?" o du svarar jämt "jadå"

*Hela poängen med att göra sig fin e att folk ska tycka de och visa det genom komplimanger, annars ere ju ingen vits med det? Hela mitt självförtroende bygger på komplimanger.

* Så alltid påväg till festen med en tår i ögat och en klump i bröstet om att jag inte duger för du sa bara jadå utan nån speciell ton får jag panik att jag inte är tillräckligt snygg. Annat hade det varit om DU sa nångång "gu va söt du e älskling, va bra du passa i den där tröjjan, va snyggt du har sminkat dig, va fint ditt hår är idag" ...Meeen de händer ju aldrig, kanske en gång om året! & jag skämtar inte.

* Så när man väl e på förfest, dricker o har kul, kommer en kille fram "tjena snygging shyssta pattar!" "haha tack :D" =genast på bättre hummör och ett brett leende på läpparna.

*Senare på kvällen, dansar på krogen, en kille kommer fram o dansar med en, säger i örat "fan va snygg du e!" Full som man e "tack!! du med" och de blir nära att de händer nått men man hejdar sig i sista sekunden, "tyvär ja har pojkvänn"
"Jaha förlåt, va dum ja e de e klart att du har. Vart e han då?" "Hemma..." "Va? Hur kan han släppa iväg dig på fest o inte följa med? Skulle du vara min skulle ja inte släppa sig ur sikte ;)"

Det va bara ett exepmel av 100. Jag dricker ju inprinsip varje helg och christer e me kanske 1 gång i månaden om ja har tur, dock e han oftast nykter den/dom gångerna.

Om de bara kunde ändras? Om du bara kunde följa med på fest istället för o va hemma. Om du kunde supa till nån gång o släppa loss, ha lite kul! Och inte bara sitta där sur i ett hörn o snutta på en öl som tillslut tappar kolsyran för att du dricker för sakta.
Om vi kunde göra mer saker tillsammans,
Som att ha fredags mys? De har vi inte haft på 2 år. De e alltid jag som sitter själv vid tvn me mina cashuwnötter medans du är ute me jon eller sitter vid datan. Skulle va så kul om vi nån gång kunde hyra film eller kolla på nått bra på tv tillsammans, köpa hem massa gott o bara rå om varandra?
Som att gå resturang nån gång där du överaskar mig till nått ställe, inte kina inte stoppen inte sibylla inte max. En riktig, romantisk resturang?
Som att dra på fest där båda har vänner och Festa IHOP, sitta brevid varandra, tillsammans, blanda varandras groggar haha nej men du fattar.
Eller varför inte ha en mysig söndag tillsammans. Utan traktorer o utan bilmeck. Du och jag ute o kanske grilla vid sjön?

Det är oxå bara få exempel av 100 på att hålla ett förhållandes glädje uppe.


Jaa.. Vart ju ett långt inlägg men allt bara flög ut ur fingarna för jag har hållt allt inom mig så länge! Nu vet ju ja att du brukar titta på min blogg christer och om du har tagit dig tid att läsa allt detta så är det ett plus. Om du bara förstod hälften skulle allt bli bättre. Och om du bara tog åt dig en bråkdel, skulle de rädda vårt förlåt men tråkiga och sliriga förhållande...


RSS 2.0